Selecció idiomes  Català  Castellano

Caci Quantum corporal

dona10

caci quatum corporal dona10 pilates ioga bellesa barcelona

Caci Quantum corporal a dona10

Amb aquesta aparatologia aconseguim solucionar tres problemes molt comuns en els tractaments corporals:

FLACCIDESA MUSCULAR: és comú veure com aconseguim eliminar líquids o teixit adipós en un tractament o amb una dieta però la zona tractada no queda bonica. En aquests casos el problema és muscular. Apliquem el programa espécific de tonificació. Els resultats en glutis, abdomen i pits son espectaculars. Un programa de 20 minuts a la zona abdominal equival a 300 abdominals perfectament realitzats, sense risc de lesió.

CONSUM DE GREIX: tots els tractaments per reduir greix localitzat necessiten una fase on "destruïm greix" i una fase on "consumim greix". La fase de consum la podem fer amb exercici, dieta i/o electroestimulació potent amb Caci.

DRENATGE ANTICEL·LULÍTIC: els tractaments anticelulítics són els més complicats a l'hora d'aconseguir resultats. El major problema dels panículs adipossos que provoquen els famosos "hoyos" vénen donats per problemes circulatoris i de retenció de líquids. Caci Quantum té un programa específic de drenatge que junt amb altres técniques i una millor en l'alimentació millorar molt l'aspecte d'una cel·lulitis en grau 1 ó 2. Una cel.lulitis molt avançada no té millores relevants.

DURACIÓ 50 MINUTS - EXCLUSIU EN EL NOSTRE CENTRE DEL CARRER CÒRSEGA

DIAGNÒSTIC COMPLET AMB SISTEMA OHMNISCAN + SESSIÓ CACI DE PROVA: 30€

Estàs interessada ? Vols fer un tractament de Caci Quantum?

Més informació fes click aquí Descarrega't les nostres tarifes