Selecció idiomes  Català  Castellano

Cavitació

dona10

cavitacio dona10 pilates ioga bellesa barcelona

Cavitació - Solució al greix localitzat

El tractament de cavitació és un dels més efectius del mercat per combatre el greix localitzat de glutis, malucs i zona abdominal. Aquest mètode, basat en ultrason d'alta freqüència, trenca les difícils estructures dels dipòsits grassos localitzats.

L'efecte cavitació provoca la destrucció de la cèl·lula adiposa amb la conseqüent transformació del greix en una substància líquida (diglicèrid+glicerol). Després del tractament cal fer drenatge amb pressoteràpia per eliminar el greix a través del sistema limfàtic i vies urinàries.

No és un tractament invasiu, no té efectes secundaris i no requereix ingerir cap substància ni medicació. Es complementa amb tractament de pressoteràpia.


Els resultats són evidents des de la primera sessió. Si tens un tipus de greix ideal per cavitar, pots perdre entre 4 i 8 cm de perímetre en la zona tractada.

DURACIÓ 40 MINUTS + 30 MINUTS DE PRESSOTERÀPIA - DIAGNÒSTIC COMPLET AMB SISTEMA OHMISCAN + SESSIÓ CAVITACIÓ + PRESSOTERÀPIA DE PROVA 30€

Hem escrit un article molt interssant al nostre blog sobre la efectivitat o no dels tractaments reductors a centres d'estètica: click aquí

Estàs interessada ? Vols fer un tractament de cavitació ?

Més informació fes click aquí Descarrega't les nostres tarifes