Selecció idiomes  Català  Castellano

Pressoteràpia

dona10

pressoterapia dona10 pilates ioga bellesa barcelona

La pressoteràpia

És un tractament mèdic i estètic que utilitza la pressió d'aire per realitzar un drenatge limfàtic. Entre els beneficis de la presoterapia, es destaquen el tractament d'edemes, la correcció d'alteracions en el sistema circulatori i la possibilitat d'eliminar la celul.litis, reduir-la i prevenir futures formacions.

Els ganglis limfàtics son els encarregats d'expulsar els greixos i les toxines que transporta la limfa. Quan, per diverses raons, entre les quals destaquen els canvis de temperatura, l'alimentació inadequada i el sedentarisme, la limfa no flueix adequadament i la circulació es alenteix, el resultat és inflor i en molts casos dolor.

La pressoteràpia basa la seva acció en la consecució d'una compressió externa que origina un augment del pas del líquid intersticial a l'interior dels capil·lars i sistema limfàtic, afavorint-se la reabsorció del líquid retingut. A més a més, el massatge facilita el reg sanguini i limfàtic, activant-se així la circulació de tornada.


Aconseguim la eliminació de líquids via urinària, que implica reducció de volum i millora de la circulació, que implica millora de la cel·lulitis.

DURACIÓ 50 MINUTS - EXCLUSIU EN EL NOSTRE CENTRE DEL CARRER CÒRSEGA. DIAGNÒSTIC COMPLET AMB SISTEMA OHMNISCAN + SESSIÓ DE PRESSOTERÀPIA: 20€

Estàs interessada ? Vols fer un tractament de pressoteràpia ?

Més informació fes click aquí Descarrega't les nostres tarifes