Selecció idiomes  Català  Castellano

Cosmètica facial

dona10

cosmetica dona10 pilates ioga barcelona

Pevonia Tractament Lumafirm®

Pevonia - www.pevonia.es - es una marca de cosmètica capdavantera al mercat professional que utilitza només actius naturals, alta tecnologia i els últims avanços científics.

Lumafirm® és una línia orientada a cuidar les pells fràgils, amb taques, sense lluminositat, fermesa ni elasticitat. L'innovador Tractament Lumafirm® Efecte Lifting proporciona una pell radiant i ferma en 5 sessions.

Gràcies al Tractament Lumafirm® Efecte Lifting s'aconsegueix una pell hidratada, protegida, radiant, lluminosa amb un tó uniforme i clar. Alhora que es millora l'elasticitat de la pell i es reafirma l'oval facial, retardant els símptomes de l'envelliment cutani.


Si es compara un abans i un després del tractament es percep clarament que s'han minimitzat les línies d'expressió del contorn d'ulls, s'han atenuat les "potes de gall" i s'han millorat les línies nasolabials. A més, la qualitat de la pell s'ha incrementat notablement amb una millor textura, més lluentor i gran aportació d'hidratació.


DURACIÓ 50 MINUTS - PREU PER SESSIÓ 50€ - SESSIONS NECESSÀRIES 5 - SENSE CONTRAINDICACIONS - OPCIÓ CREMA FACIAL PER MILLORAR EL TRACTAMENT - OPCIÓ FOTO ABANS I DESPRÉS

Estàs interessada ? Vols fer el nostre tractament Lumafirm® de Pevonia?

Més informació - Sol·licita sessió de prova - Fes click aquí Descarrega't les nostres tarifes