Selecció idiomes  Català  Castellano

Fotorejuveniment facial

dona10

fotorejuveniment dona10 pilates ioga barcelona

Fotorejuveniment amb làser fred

El IPL (també anomenat làser fred) és un modern sistema de tractament facial que emet un feix de llum similar al del làser però molt més versátil, ja que pot modificar-se segons el tipus de problema a tractar.

Es pot realitzar en una mateixa sessió a tota la superfície de la cara, mans i escot. D'aquesta forma s'aconsegueix un resultat més uniforme i un aspecte més fresc i juvenil.

  • ESTIMULA I AUGMENTA LA PRODUCCIÓ DE COLÀGEN
  • REDUEIX LES LÍNEAS D’EXPRESSIÓ I ARRUGUES
  • ELIMINA VENES FACIALS (CUPEROSSIS)
  • REAFIRMA EL TÒ DE LA PELL
  • REDUEIX MOLT ELS PORUS DILATATS

Avantatges del IPL enfront làsers mèdics.

El tractament facial amb IPL és un tractament ràpid, indolor i poc invasiu (permet la reintegració immediata a les activitats quotidianes del pacient). No existeixen efectes secundaris ni deixa marques o cicatrius. La major reacció que es presenta és una sensació de calor i en alguns casos, un lleuger enrogiment que passa en un parell d'hores. Els resultats són progressius, no obstant això, després de la primera sessió el cutis llueix més ters i suau. A mesura que vagi avançant el tractament, es percebrà un descens de arrugues, líneas d'expressió i de la grandària dels porus. També es veurà una decoloració progressiva de les taques. En cada sessió es regenera entre un 12% i un 20% de la pell. L'aspecte de la pell continua millorant fins i tot 3 mesos després de finalitzar el tractament.


DURACIÓ 30 MINUTS - PREU PER SESSIÓ 50€ - SESSIONS NECESSÀRIES 3

Estàs interessada ? Vols fer el nostre tractament de fotorejuveniment ?

Més informació fes click aquí Descarrega't les nostres tarifes