Selecció idiomes  Català  Castellano

Classes per a embarassades i post part

Pilates és una excel·lent forma d'exercici per a un embaràs i un post part saludable

embarassades i post part dona10 pilates ioga barcelona

Classes per a embarassades

Durant l'embaràs, succeeixen canvis importants en la postura de l'embarassada, la qual cosa pot ocasionar molèsties i malestar. La pràctica regular d'exercici afavoreix el bon desenvolupament de l'embaràs, a més d'ajudar a mantenir el pes adequat, enfortir la musculatura i estimular la circulació sanguínia.

Pilates és una pràctica de baix impacte, delicada, que enforteix els músculs sense sobrecarregar-los i millora la flexibilitat. Es posa l'accent en el control integral de la musculatura profunda preparant el cos per un bon part.

Les ásanas del Ioga i les respiracions ióguiques actuen no només al cos, sino que otorguen un estat d’armonía que afavoreix la confiança, el creixement espiritual i la vinculació amb el nedó. La tècnica és aplicada segons les necessitats de cada etapa de gestació.Classes Post Part

En aquestes classes es treballa gimnàstica hipopressiva i exercicis de pilates on intervé la musculatura del perineu, sol pelvià, abdomen, cintura, esquena i malucs.

La finalitat és la recuperació de tot el que en l'embaràs ha sofert un canvi corporal. Es realitza una recuperació post-part integral en la qual s'inclou a més dels exercicis de gimnàstica, massatges per parelles de recuperació fent que desaparegui la flaccidessa i reduint el volum de cintura, cames, etc...

Las classes son impartides a grups de màxim 12 persones per Elena Fernàndez fisioterapeuta especialitzada en uroginecologia i a més pots venir amb el teu nedó.

classes embarassades i post part dona10 pilates ioga barcelona

DURACIÓ 50 MINUTS - EN ELS NOSTRES CENTRES DEL CARRER MALLORCA, CÒRSEGA, ALFONS XII I MATARÓ

PREU 1 CLASSE SETMANAL 49€ MES - PREU 2 CLASSES SETMANALS 65€ MES

Descarrega't aquest document informatiu


Qüestionari de salut per Classes Embarassades


Estàs interessada ? Vols fer classes per a embarassades i post part?

Sol·licita cita per visitar el centre