Selecció idiomes  Català  Castellano

El nostre equip

Els millors profesionals

A dona10 tot l'equip te una formació altament qualificada i àmplia experiència en el sector de l'activitat física. Tots els professors estan titulats per alguna escola certificada en pilates.

 • Elena fernández

  Elena fernández

  Instructora de Pilates i Fisioterpeuta

  FISIOTERAPEUTA EUIFN- Blanquerna Nºcol·legiat 6336. Postgrau de FST en uroginecologia i obstetricia UIC. Certificació oficial MAT- Reformer-ISP (poblacions especials) i Rehabilitació de Stott Pilates.

 • Cris García

  Cris García

  Instructora de Pilates

  Certificació oficial Stott Pilates en Mat i Reformer. Especialitzada en treball funcional i de propiocepció. Més de 10 anys fent entrenaments personals i classes grupals.

 • Jordi Huete

  Jordi Huete

  Instructor de Pilates

  Més de 15 anys d'experiència. Presentador en convencions (nike) i formador de monitors de fitness a la universitat de l'esport en Tel Aviv. Certificació Orthos i Dona10 Pilates Mat i Reformer.

 • Anna Rabanal

  Anna Rabanal

  Instructora de Ioga

  Mestra de Kundalini ioga, títol certificat internacional de Prem (Associació Internacional de Kundalini Ioga) reconegut per el Ministeri d'Educació. 3 anys d'experiència com a professora de Ioga.

 • Ángeles Martínez

  Ángeles Martínez

  Instructora de Pilates

  Certificació oficial Peak Pilates. Especialitzada en treball d’estiraments i gimnàstiques suaus. Més de 20 anys impartint classes col.lectives.

 • María José Cañas

  María José Cañas

  Instructora de Pilates i En Forma

  Certificació Pilates Dona10 Mat i Reformer. Certificació activitats dirigidas i sala de Fitness a Orthos. Formació curs Pilates Mat y Reformer amb Beatriz Wyser.

 • Raquel Jiménez

  Raquel Jiménez

  Instructora de Pilates

  Certificació dona10 Pilates Mat i Reformer. Especialitzada en treball de tonificació i cardiovascular. Més de 15 anys impartint classes d'activitat física.

 • Verónica Ugalde

  Verónica Ugalde

  Instructora de Ioga

  Llicenciada en Pedagogia en Educació Física (Chile). Formació en Ioga, més de 700 hores amb Sri Dharma Ioga, Dir Ioga One i altres.

CARREGAR MÉS IMATGES cargar todos