Centre de Pilates i Ioga dona10 Còrsega

Carrer de Còrsega 107, Barcelona

Tel. 93 439 48 47

Mòbil: 629 850 716

 CLASSES DE PILATES TERRA

A les calsses de Pilates Mat (Terra) es treballa tot el cos amb matalàs a sobre el terra i s’utilitza material addicional com: spring wall, fit balls, cercles, bosu, mancuernes, etc. donant-nos infinites possibilitats de treball.

classes de pilates terra mat a barcelona -dona10
classes de pilates reformer barcelona - dona10

CLASSES DE PILATES REFORMER

El reformer es l’aparell de Pilates per excel·lència, el més complert, que contribueix a l’enfortiment i estirament dels músculs i ens dona més possibilitats de treball. Totes les classes són dirigides per un instructor, el qual cuida que mantinguem la postura adequada en cada exercici.

TARIFES

Consulta les nostres tarifes

PREUS PER A TOTHOM

Demana una visita guiada a qualsevol dels nostres centres de Barcelona o Mataró

HORARIS DE CLASSES CÒRSEGA

Consulta els nostres horaris

HORARIS FLEXIBLES

Consulta els horaris de les classes en el centre del Carrer Còrsega

SOL·LICITA UNA VISITA GUIADA

Vine a veure'ns sense compromís

NO HO DUBTIS

Demana una visita guiada als nostres centres de Barcelona o Mataró

CLASSES PILATES EMBARASSADES I POST PART

La pràctica regular d’exercici afavoreix el bon desenvolupament de l’embaràs. Pilates és una pràctica de baix impacte, delicada, que enforteix els músculs sense sobrecarregar-los i millora la flexibilitat. A dona10 a més de classes pre part per a embarassades fem classes per a una recuperació post-part integral a Barcelona i Mataró.

classes PILATES embarassades i post part barcelona - dona10
pilates terapèutic barcelona dona10

CLASSES DE PILATES TERAPÈUTIC

Aquestes classes de pilates terapèutic estan indicades per a alumnes amb alguna patologia que necessiti moviments controlats, alumnes amb limitacions de moviment, rehabilitacions post operatòries, etc. Són sessions grupals en grups reduïts i amb màquines de Pilates

 CLASSES DE IOGA

El ioga és una disciplina que busca desenvolupar la majoria de les facultats de l’ésser humà: la part física, emocional i espiritual. Ens enfortirà, tonificant cada part del nostre cos i desenvoluparà la nostra resistència i flexibilitat. També permetrà una conducció adequada de la nostra energia augmentant el nostre poder de concentració i relaxació.

classes de ioga a barcelona dona10
CLASSES DE PILATES AERI DONA10 PILATES BARCELONA

CLASSES DE PILATES I IOGA AERI

Tècnica en la qual traslladem els exercicis del Pilates clàssic i Ioga a la tela d’un gronxador. Es realitzen a diferents alçades i mantenint parts del nostre cos en contacte directe amb el gronxador. Treballem en suspensió i ingravitació. L’últim de l’últim…

FIT & CORE

A dona10 creiem que és necessari també fer classes més dinàmiques, més actives, que tinguin un consum calòric més alt i que complementin a les classes de pilates. Si vols complementar el pilates amb una classe més intensa i enèrgica aquesta es la teva classe…

fit and core dona10 pilates barcelona

ENTRENAMENT PERSONAL

A dona 10 planifiquem i et guiem per que puguis assolir més fàcilment els teus objectius esportius, seguint a una rutina totalment personalitzada en base a les teves aptituds i disponibilitat, acompanyada d’una entrenadora o entrenador personal en tot moment.

GALERIA D’IMATGES

VOLS FORMAR-TE COM A INSTRUCTOR DE PILATES I INICIAR UNA CARRERA PROFESSIONAL, O ETS UN APASSIONAT I VOLS APROFUNDIR I AMPLIAR ELS TEUS CONEIXEMENTS ?

Fórmate en nuestra escuela Pilates10 Academy con nuestros cursos, talleres, masterclasses presenciales y online. Te esperamos.

DEMANA’NS MÉS INFORMACIÓ